CITITI REGULAMENTUL CU ATENTIE. In situatia in care nu sunteti de acord in totalitate cu acest regulament, va sugeram sa nu utilizati serviciile acestui site! Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt adresate persoanelor cu varsta peste 18 ani, sau minorilor cu varsta peste 14 ani care au acordul parintilor de a-l utiliza.

REGULAMENT GENERAL

Pentru ca informatiile din baza de date sa fie cat mai corecte si reale, va rugam sa completati cu multa atentie formularele de introducere a datelor.
Ne rezervam dreptul de a sterge anunturile de pe Pro Anunturi care nu respecta regulamentul, fara nici un preaviz si fara nici o explicatie. Datorita faptului ca admiterea anunturilor in baza de date se face practic instantaneu, suntem in imposibilitatea de a le corecta imediat pe toate, astfel incat nu ne asumam nici o raspundere pentru continutul si veridicitatea lor. De asemenea ne rezervam dreptul de a modifica tarifele anunturilor online, fara notificari prealabile. Responsabilitatea furnizarii corecte a datelor de facturare, a clientilor care au folosit serviciul de plata electronica revine in mod direct si fara echivoc acestora! Pachetele achiziționate pe site-ul ProAnunturi.ro, prin serviciul de plati electronice PayLike, au o valabilitate de 12 luni!
Responsabilitatea furnizarii corecte a datelor de facturare, a clientilor care au folosit serviciul de plata electronica PayLike, revine in mod direct si fara echivoc acestora! In situatia in care datele furnizate sunt incomplete si factura nu a fost generata corect, ne rezervam dreptul ca, dupa verificarile de la Departamentul Contabilitate, sa emitem o factura corectata care va fi transmisa pe adresa de mail pe care ati configurat contul.
Ne rezervam dreptul de a modifica prezentul regulament in functie de abaterile sau disfunctionalitatile observate pe parcurs si pe baza experientei acumulate.

Va rugam sa respectati urmatoarele reguli pentru buna desfasurare a serviciului Pro Anunturi

Nu folositi majuscule la completarea anunturilor

Nu folositi tag-uri HTML in campurile anunturilor sau referiri spre site-uri terte;

Nu folositi caractere speciale in campurile anunturilor;

Nu sunt admise anunturi cu continut ilegal;

Nu folositi limbaj trivial, cuvinte obscene sau orice expresii care ar putea deranja vizitatorii site-urilor;

Este strict interzisa postarea anunturilor care fac referire la activitati periculoase (ex. detinere de arme), comportament insultator sau discriminator, propaganda, incitare la violenta sau ura rasiala, exploatare minori, continut obscen sau imoral, etc.;

Este strict interzisa postarea anunturilor care fac referire la vanzarea, cumpararea sau detinerea de obiecte care contravin legii (ilicite);

Nu adaugati mai multe anunturi consecutive avand acelasi continut sau inteles;

Nu adaugati in acelasi camp mai multe anunturi;

Nu adaugati anunturi in rubrici care nu au legatura cu continutul anuntului;

Pentru rubricile: „Imobiliare”, „Terenuri”, „Schimburi”, „Inchirieri” – incadrati anuntul corespunzator zonei (cartierului) potrivit;

Pentru rubricile: „Imobiliare”, „Schimburi”, „Inchirieri” – este important numarul de camere, inscrieti-l corect;

Pentru rubricile: „Imobiliare”, „Terenuri”, „Schimburi”, „Inchirieri” – este important sa precizati daca sunteti: proprietar, agentie imobiliara, constructor, deci inscrieti-l corect;

Completarea necorespunzatoare a acestor campuri poate exclude anuntul dvs. din cautarile specifice si poate aduce interventia administratorilor pt. corectarea/stergerea lor;

Nu adaugati in corpul text al anuntului numere de telefon sau e-mail-uri. Pentru acestea sunt definite campuri speciale, vizibile si usor accesibile;

Nu abuzati in nici un fel de aceste servicii gratuite;

Se interzice datelor din paginile acestui site pentru trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM);

Anunturile care contin referiri la alte site-uri sau liste de discutii vor fi modificate in sensul stergerii acestor informatii sau daca se constata ca autorul mesajelor persista in a publica astfel de informatii, vor fi sterse;

Atentie! Persoanele care dau anunturi false pot fi gasite dupa adresa IP si alte informatii care vor fi inregistrate in baza de date odata cu crearea conturilor, postarea anunturilor si/sau accesarea serviciilor.

Incalcarea in mod repetata a regulamentului de utilizare a site-urilor poate duce la restrictionarea accesului, la restrictii privind introducerea de anunturi sau restrictii privitoare la serviciile oferite.

SC PR PLUS MEDIA SERVICES SRL exclude orice garantie ca
Serviciul va fi neintrerupt sau fara erori.
Eventualele greseli (privitoare la anunturile de pe Pro Anunturi) vor fi corectate in timp util. Exista posibilitatea tehnica, ca la fiecare anunt in parte, utilizatorul logat pe site, sa poata adauga comentarii sau sa raporteze abuz daca anuntul nu este conform cu termenii si conditiile de postare. Procesul de parcurgere si validare a anunturilor, postate gratuit de catre clienti, este continuu si este efectuat zilnic;
In nici o circumstanta, SC PR PLUS MEDIA SERVICES SRL nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta, rezultate, sau legate in orice fel, de folosirea serviciilor sau gradul de performanta a legaturii de internet. Clientul ia la cunostinta ca serviciile Pro Anunturi sunt disponibile integral prin Internet. SC PR PLUS MEDIA SERVICES SRL face toate demersurile tehnice posibile pentru a mentine securitatea informatiilor, functionarea serviciilor la cele mai inalte standarde, deservirea prompta a clientilor. Totusi, datorita particularitatilor de natura tehnica a conexiunilor de internet, a diversitatii foarte mari a tipurilor de legaturi, abonamente, provideri, echipamente utilizate pentru a accesa site-ul Pro Anunturi, nu putem garanta ca informatia pe care utilizatorul o trimite folosind serviciile disponibile va fi permanent in siguranta.

Utilizare improprie si raspunderi
Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciile numai in scopuri legale si in conformitate cu menirea pentru care au fost create.

Utilizatorul se obliga ca
Nu va modifica, copia, transmite, publica, reproduce, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
Nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor pot fi actionati in instanta, civil si penal. Nu va posta in mod rauvoitor (intentionat) anunturi cu caracter calomnios sau injurios, de farsa, pentru a cauza neplaceri, sau a aduce atingere imaginii altor clienti/utilizatori ai acestor servicii. Utilizatorii care nu respecta aceste conditii pot fi urmariti si actionati in instanta, civil si penal, pe baza IP-urilor si/sau datelor de identificare introduse la postarea anunturilor.
Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze SC PR PLUS MEDIA SERVICES SRL in justitie, cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciilor Pro Anunturi de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel, sau provocate direct, ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

Modificari ale acestor termeni si conditii
SC PR PLUS MEDIA SERVICES SRL poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorii personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta utilizatorilor prin afisare pe site-ul web la sectiunea „Termeni si conditii” de utilizare. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site.

Forta majora
SC PR PLUS MEDIA SERVICES SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor autoritati competente de care societatea nu este responsabila.

Utilizatorul accepta sa adere la acest regulament.
Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea serviciilor de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.
In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.

Utilizare improprie si raspunderi
Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciile numai in scopuri legale si in conformitate cu menirea pentru care au fost create.

Anunturi promovate

Publicarea unui Anunț pe Website de către Utilizator în cadrul limitei este gratuită. Publicarea de către Utilizator a unui Anunț in Chenar (Promovat)  pe Website este posibilă după achiziționarea de către Utilizator a unui Anunt Promovat in conformitate cu lista de preturi corespunzatoare unei anumite Categorii. Achiziționarea unui  Anunț Promovat este posibilă prin utilizarea formularului corespunzător disponibil pe Website. Activarea unui Anunț Plătit în cadrul Serviciului va avea loc ulterior afișării plății în contul Pro Anunturi.

Pentru a crește vizibilitatea Anunțurilor, Utilizatorii pot recurge la Servicii de Promovare. Utilizatorul poate utiliza orice Servicii de Promovare la momentul publicării Anunțului sau pe parcursul afișării acestuia.

ProAnunturi.ro nu este responsabila de aparitia unui Anunt Promovat pe prima pozitie in mod constant. Afisarea Anunturilor Promovate se face printr-un sistem aleator. ProAnunturi.ro nu este responsabila pentru eficacitatea Serviciilor de Promovare, care sunt înțelese ca reprezentând o creștere reală a interesului față de un Anunț sau de Produsul oferit prin acesta.

ACORDUL CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA SI COLECTAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, SC PR PLUS MEDIA SERVICES SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza cu ocazia accesarii Website-ului si/sau completarii formularelor disponibile pe Website.
SC PR PLUS MEDIA SERVICES SRL este inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr:
Orice persoana care acceseaza Website-ul si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Website, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca SC PR PLUS MEDIA SERVICES SRL sa prelucreze si sa colecteze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie.
Inscrierea in baza de date www.proanunturi.ro se face prin completarea unui formular online. Informatiile furnizate benevol in acest formular trebuie sa fie corecte si complete. In cazul furnizarii unor date false sau incomplete, SC PR PLUS MEDIA SERVICES SRL are dreptul sa refuze sau anuleze calitatea de abonat www.proanunturi.ro
Ca abonat www.proanunturi.ro, sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile mentionate aici si veti fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu www.proanunturi.ro
In urma utilizarii Paginii www.proanunturi.ro, compania poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numarul de telefon, adresele de e-mail, data nasterii, starea civila, ocupatia, studii, venit, informatii despre domeniile de interes personal.
Toate datele furnizate de catre dumneavoastra vor fi folosite doar in scopurile enumerate mai jos si cu respectarea intocmai a drepturilor si libertatilor dumneavoastra cu privire la viata privata, consfiintite si garantate de legislatia romana in vigoare. Acest set de informatii este denumit in continuare generic „Date”.
Datele vor fi prelucrate de catre SC PR PLUS MEDIA SERVICES SRL in conformitate cu prevederile Legi 677/2001, putand fi folosite in scopuri asociate functionarii site-ului, comercializarii produselor companiei si ale partenerilor sai, pentru statistici – in vederea generarii de statistici utile administrarii site-ului; realizarea studiilor de piata, de produs si marketizarea produselor SC PR PLUS MEDIA SERVICES SRL si ale partenerilor sai; folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului care sunt disponibile prin logare precum: forum, newsletter, concursuri, sfatul expertului. abonarea la newsletterul site-ului in vederea trimiterii de materiale informative din site, reclama, marketing si publicitate de catre SC PR PLUS MEDIA SERVICES SRL sau partenerii/clientii sai (prin intermediul SC PR PLUS MEDIA SERVICES SRL), abonarea la newsletter fiind optionala;
persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. dreptul de a inainta o plangere catre autoritatea de supraveghere, in situatia in care considera ca datele sale personale nu au fost prelucrate conform legilor in vigoare.
Datele cu caracter personal colectate si procesate de catre SC PR PLUS MEDIA SERVICES SRL Online prin intermediul Website-ului vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori a Serviciilor, respectiv prestarii in conditii optime a Serviciilor, precum si, in general, a administrarii relatiei Furnizorului cu Utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre Furnizor, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea Utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe Website vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.
Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa: SC PR PLUS MEDIA SERVICES SRL
Adresa: Bulevardul Eroilor nr. 42 et.1 ap.9, Cluj- Napoca, Cluj, 400129, specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

ELIGIBILITATEA, ÎNREGISTRAREA ȘI ANULAREA

Site-ul ProAnunturi.ro este destinat persoanelor fizice si/sau juridice cu varsta de cel putin 18 ani si capacitate deplină de exercitiu. Crearea unui cont pe site-ul ProAnunturi.ro poate fi facuta fie prin inregistrarea cu o adresa de e-mail valabila si o parolă. Prin înregistrare, Utilizatorul confirma ca are cel putin 18 ani. Datele profilului creat pe site-ul ProAnunturi.ro trebuie să fie reale, complete si actualizate. Nu sunt permise inregistrari multiple cu aceeasi adresa e-mail. Datele de autentificare sunt confidentiale. Va recomandam sa va luati măsuri de precautie si sa va alegeti o parola puternica, pe care sa nu o dai nimanui.

In cazul in care, din diverse motive, doriti sa renuntati la contul dvs pe site-ul ProAnunturi.ro, trimiteti-ne un e-mail pe adresa contact@proanunturi.ro si va vom dezactiva contul, iar toate anunturile dvs. vor fi retrase de pe Site. Dupa dezactivarea contului, putem pastra pentru o perioadă de 12 luni informatii referitoare la continutul publicat de dvs. In acest caz, conform politicii de confidentialitate si a protectiei datelor cu caracter personal, Site-ul poate furniza detalii referitoare la un Anunt (indiferent de natura lor) numai organelor competente, in urma unei solicitări oficiale primite din partea acestora.

După dezactivarea contului si retragerea tuturor anunturilor de pe site, nu putem garanta eliminarea imediata a rezultatelor de cautare in motoarele de cautare. Indexarea motoarelor de cautare este independenta de site-ul ProAnunturi.ro.

In situatia in care ati achizitionat un pachet din oferta ProAnunturi.ro de abonamente și, din diverse motive, doriti sa anulati abonamentul facut pe ProAnunturi.ro, trimiteti-ne un e-mail pe adresa contact@proanunturi.ro si va vom anula abonamentul, iar suma platita va va fi returnata in termen de 30 de zile.

Ne rezervam dreptul de a sterge sau edita orice anunt care nu respecta Termenii si Conditiile, in orice mod, sau care primeste raportari din partea utilizatorilor site-ului. De asemenea, ne rezervam dreptul de a bloca sau dezactiva un cont dacă primim raportari repetate referitoare la unul sau mai multe anunturi care nu respecta cele mentionate in prezentul document, al caror continut nu este conform cu realitatea ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala si poate aduce prejudicii securitatii activitatilor altor utilizatori ai site-ului ProAnunturi.ro.

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.