Stimati parteneri,
In vederea indeplinirii obiectului sau de activitate, SC PR PLUS MEDIA SERVICES SRL prelucreaza datele Dvs. personale, respectand standardele europene in vigoare prevazute in Regulamentul nr. 679 / 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestora.
Prelucrarea datelor Dvs. personale se va face EXCLUSIV in scopul indeplinirii obiectului de activitate, iar temeiul juridic al acestei prelucrari este, dupa caz, legal, contractual sau bazat de consimtamant, pe care avem obligatia sa il solicitam atunci cand acesta este necesar. In cazul in care prelucrarea se bazeaza consimtamantul Dvs., aveti dreptul de a retrage consimtamantul in orice moment.
Destinatarul datelor cu caracter personal colectate este doar SC PR PLUS MEDIA SERVICES SRL, o parte din aceste date ajung si la autoritati publice.
SC PR PLUS MEDIA SERVICES SRL NU intentioneaza sa transfere datele cu caracter personal detinute catre o tara terta sau o organizatie internationala.
Datele Dvs. personale sunt prelucrate, dupa caz, atata timp cat ne obliga legislatia aplicabila in vigoare, pana la expirarea obligatiilor contractuale si a termenelor de arhivare, respectiv pana la retragerea consimtamantului acordat.
SC PR PLUS MEDIA SERVICES SRL NU utilizeaza procese decizionale automatizate pentru crearea de profiluri.
Regulamentul anterior mentionat va ofera urmatoarele drepturi:
□ dreptul de acces – adica dreptul de a obtine din partea societatii o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective;
□ dreptul de rectificare – adica dreptul de a obtine de la societate rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc;
□ dreptul la stergerea datelor – dreptul de a obtine din partea societatii stergerea datelor cu caracter personal care o privesc, fara intarzieri nejustificate, in conditiile legii;
□ dreptul la restrictionarea prelucrarii – dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri;
□ dreptul la opozitie – adica dreptul de a va opune, din motive legate de o situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor Dvs. cu caracter personal;
Toate aceste pot fi exercita printr-o cerere scrisa, datata, semnata, transmisa catre SC PR PLUS MEDIA SERVICES SRL prin corespondenta la adresa sediului social sau prin e-mail la contact@proanunturi.ro. Modelul cererii il puteti gasi mai jos. Orice intrebari sau nemultumiri in legatura cu datele personale pot fi adresate la prin e-mail la contact@proanunturi.ro. In masura in care considerati ca v-am incalcat vreun drept privind acest subiect, va puteti adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
Va asiguram ca facem eforturi tehnice și organizatorice pentru asigurarea securitatii datelor Dvs. personale, protejarii lor impotriva distrugerii, modificarii, dezvaluirii ori accesului neautorizat asupra lor.
Cu deosebita stima,
echipa SC PR PLUS MEDIA SERVICES SRL

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.